Avslappnande Oljemassage Stockholm

Varför skall du boka en Avslappnande Oljemassage Stockholm?

Den avslappnande oljemassagen är en massage med lättare tryck som gör att du som får massagen kan koppla av, minska din stress och ladda upp batterierna. Efter massagen kommer du att känna dig mindre stressad och full av ny energi. Ge dig en stund för dig själv i vår lugna miljö.

Hur sker den Avslappnande Oljemassagen?

När du kommer till vår mottagning får du fylla i en blankett där du kan markera vilka områden du vill att massösen fokuserar på. Du får även fylla i på skalorna stelhet, värk och stress hur du känner dig just nu före massagen. Du får även välja hur hård massage du tror att du vill ha. Generellt ligger trycket i massagen på 1-2 på en 5 gradig skala men anpassas naturligtvis till vad just du behöver för att vi skall uppnå resultat såsom att minska din stelhet, värk och stress.

För vem är den Avslappnande Oljemassagen?

Massagen passar bra för dig som är stressad och behöver en tid för att stressa av och för att ladda upp dina batterier. Efter massagen kommer du att känna dig mindre stressad och full av ny energi.

Boka tid för Avslappnande Oljemassage Stockholm

Genom att klicka på rutorna nedan kommer du till vår onlinebokning för respektive tid. Välj rosa för vårt normalpris och lila för medlemspris. Medlemspris får du om du blir medlem.

Vill du ha en annan massage? Klicka på länkarna nedan.

Boka Djupgående Behandlande Massage

Boka Fot & Benmassage

Boka Gravidmassage