Djupgående Behandlande Massage

Varför skall du boka en djupgående behandlande massage?

Boka en djupgående behandlande massage för minskad värk i ryggen, axlarna eller nacke alternativt på andra ställen. Den kan jämföras med en idrottsmassage som fokuserar på att lösa upp knutar, triggerpunkter och stela muskler. Syftet är att minska din stelhet och värk och många av våra kunder väljer just den djupgående behandlande massagen för minskad värk i ryggen och för att de vill ha en ordentlig massage.

Hur sker en djupgående behandlande massage?

När du kommer till vår mottagning får du fylla i en blankett där du kan markera vilka områden du vill att massösen fokuserar på tex ryggen, axlarna eller nacken. Du får även fylla i på skalorna stelhet, värk och stress hur du känner dig just nu före massagen och vad du vill få ut av din massage tex minskad stelhet, minskad värk, minskad stress och att slappna av. Du får även välja hur hård massage du tror att du vill ha. Generellt ligger trycket i massagen på 3-5 på en 5 gradig skala men anpassas naturligtvis till vad just du behöver för att vi skall uppnå resultat såsom att minska din stelhet, värk och stress.

För vem är den djupgående behandlande massagen?

  • Vill du få en ordentlig massage för minskad värk i ryggen, axlarna och nacken?
  • Känner du dig stel i rygg, axlar, nacke eller ben?
  • Har du som många andra jobbat hemifrån framför datorn vid middagsbordet och därigenom fått stela muskler i rygg, axlar och nacke?

Då är den djupgående behandlande massagen som klippt och skuren för dig. Stelheten och värken kanske har uppstått från att du suttit fel men lägg dig på massagebänken och låt massageterapeuten göra under. Den djupgående behandlande massagen är även bra för dig som tränar mycket och behöver ge dina muskler ordentlig massage..

50-70% minskning av stelhet och värk kan bli resultatet av din massage

Efter massagen kommer du att känna att musklerna fått sig en rejäl genomgång och förhoppningsvis minskad värk. I de flesta fall ser vi en 50-70%ig minskning av stelhet och värk efter massagen. Helt enkelt en massage för minskad värk i ryggen, axlarna och nacken.

Boka tid för djupgående behandlande massage Stockholm

Genom att klicka på rutorna nedan kommer du till vår onlinebokning för respektive tid. Välj rosa för vårt normalpris och lila för medlemspris. Medlemspris får du om du blir medlem.

Vill du ha en annan typ av massage? Klicka på länkarna nedan

Avslappnande Oljemassage

Fot & Benmassage

Gravidmassage